Connect with us

3ος Όμιλος

Χωρίς Μεσολόγγη με Κανάρη και Παναρκαδικό

Published

on

Ο τεχνικός των οράνιε βρίσκεται ήδη από σήμερα στην Κέρκυρα για να συμμετάσχει στη δεύτερη φάση του προπονητικού σεμινάριου για την απόκτηση του διπλώματος UEFA A και θα επιστρέψει στο …γήπεδο την 1η Δεκεμβρίου.

Το σχετικό σεμινάριο διοργανώνεται από την Ε.Π.Ο σε δύο φάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν δύο δωδεκαήμερα εκπαίδευσης και εξετάσεων. Ο πρώτο κύκλος του σεμιναρίου ολοκληρώθηκε τον περασμένο χειμώνα και ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει αύριο 21 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου.

Ο κ. Μεσολόγγης κατά την περασμένη περίοδο και λόγω του σεμιναρίου είχε απουσιάσει από τον προημιτελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με την Α.Ε Κηφισιάς και από τον εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Π.Α.Ο Βάρδας.

Η δεύτερη φάση του σεμιναρίου είχε αρχικώς προγραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία με τον προπονητή της ομάδας μας να χάνει την αναμέτρηση με την Χαλκίδα (11η αγωνιστική).

Η Ε.Π.Ο όμως ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα νέες ημερομηνίες και ο τεχνικός των οράνιε θα απουσιάσει τελικά στα παιχνίδια με τον Κανάρη και τον Παναρκαδικό.

Η προετοιμασία των οράνιε ολοκληρώνεται σήμερα με την τελευταία προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ισθμίων υπό τις οδηγίες του κ. Καραμανώφ.

Ο βοηθός του κ. Μεσολόγγη και ο γενικός αρχηγός κ. Σπανίδης θα έχουν , όπως είναι φυσικό, καθημερινή και συχνή επικοινωνία με τον τεχνικό των οράνιε καθ’ όλο το διάστημα απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας.