Connect with us

5ος Όμιλος

Χωρίς νικητή το ματς της Μυκόνου μεταξύ Άνω Μεράς και Εθνικού Πειραιά

Published

on

Τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα συγκέντρωσαν Ανω Μερά και Εθνικός Πειραιά με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ο Εθνικός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, με την Άνω Μερά να ανεβαίνει στην επανάληψη, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα συμπαγές σύνολο.

Ρεπορτάζ από τον Ρωμανό Λειβαδίτη.

Ο έμπειρος μέσος της γηπεδούχου απείλησε ξανά με μακρινό σουτ στο 35′, με το Βουτσινά να βλέπει την μπάλα να περνάει πάνω από την οριζόντια δοκό. Στο 45′, το επικίνδυνο γέμισμα του Πολίτη ανάγκασε τον Παλιούρα να διώξει με γροθιές.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Κυριάκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σκόραρε, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 50′, η πολύ καλή σέντρα του Λαμπράκη δεν αξιοποιήθηκε από τον Τσιάβο που έπιασε “αέρα”, ενώ στο επόμενο τέταρτο, το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του. Στο 77′, ο Καλαγκάνης έπιασε το σουτ με τη μια, μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Βουτσινάς μπλόκαρε εύκολα. Το παιχνίδι απέκτησε ξανά ρυθμό και οι ευκαιρίες διαδέχτηκαν η μία την άλλη. Το σουτ του Ζυγκελίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ αυτό του Αχείμαστου κοντραρε στα σώματα και δε δημιούργησε πρόβλημα για την εστία του Εθνικού, ο οποίος απείλησε στη συνέχεια με τον Χατζηστάμου -αποδέκτη της εξαιρετικής μεταβίβασης του Σαραντόπουλου στην καρδιά της περιοχής της Άνω Μεράς- ο οποίος σουτάρε πάνω στον Παλιούρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νταούλας με βοηθούς τους κ.κ. Οικονόμου και Βιντσεντζάντο

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Παλιούρας, Σαλταμάρας, Λένγκα, Κυριάκος (90′ Κωφοκώτσιος), Αχείμαστος, Μεζίνι (42′ Παπαδάκης), Ζυγκερίδης, Σαββίδης, Καλαγκάνης, Παλαιοπάνος (67′ Καραΐνδρος), Σούλτσε (90+ Ζώτος)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δημήτρης Τερεζόπουλος)): Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι, Λαμπράκης (90+ Κούρτι), Τσιντώνης, Τσιάνος (86′ Κατσέρης), Πολίτης (66′ Σαραντόπουλος), Διάκος (82′ Χατζηστάμου)