Connect with us

5ος Όμιλος

Χωρίς Ρουμπάκη-Τζανή με ΠΟΑ ο Γιούχτας

Published

on

Κρίσιμο ματς, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το γεγονός εάν ο Γιούχτας μπορεί να διεκδικήσει την 1η ή την 2η θέση, δίνει η ομάδα των Αρχανών την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΟΑ.

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη ούτως ώστε να παραμείνουν για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, ωστόσο, οι απουσίες είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Παπαματθαιάκης, πλην του ΠΟΑ.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Βιαννίτη κόουτς δεν βρίσκονται οι Μηνάς Τζανής και Μανώλης Ρουμπάκης που είναι τιμωρημένοι, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Θωμά Μαυρομμάτη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι Αρχανιώτες μετά την ισοπαλία που απέσπασαν στην έδρα της Επισκοπής, αποτέλεσμα που θεωρείται θετικό αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός οτι οι Ρεθυμνιώτες έχασαν δυο πέναλτι, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξει η παρουσία του κόσμου της ομάδας που θα πρέπει να δώσει το παρών και να ωθήσει τους παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη στην κατάκτηση της νίκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με εξαίρεση το ματς με την Προοδευτική, οι πράσινοι έχουν σημειώσει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ η τελευταία φορά που οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν ήταν στις 18 Νοεμβρίου στο ματς με τον Εθνικό.