Connect with us

4ος Όμιλος

Χωρίς Τσέπα-Απο βδομάδα του προπονητή

Published

on

Το θέμα του προπονητή στην Τριγλία Ραφήνας περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού την Κυριακή ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΑΟ Γλυφάδας. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Τσέπας που ταλαιπωρείται από θλάση, με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr να αναφέρουν ότι στον πάγκο των κιτρινόμαυρων θα καθίσει ο Στάθης Ασλάνογλου. Στις τάξεις του συλλόγου η αισιοδοξία είναι έκδηλη ωστόσο άπαντες διατηρούν χαμηλά τους τόνους. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής θέλει τη νίκη προκειμένου να… τελειώνει με την υπόθεση παραμονή ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει δύσκολη αποστολή αφού θα βρει μπροστά της ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το μεσημέρι, η διοίκηση του συλλόγου επιβεβαίωσε το ‘διαζύγιο’ με τον Δημήτρη Παπασπύρου’. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Δημήτρη Παπασπύρου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Παπασπύρου για την έως τώρα καλή συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο σύλλογος μας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύντομα θα ανακοινωθούν νεώτερα.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply