Connect with us

3ος Όμιλος

Χόρευε στην βροχή η Σπάρτη, 3-0 τον Κανάρη

Published

on

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμική δυσκολία η Α.Ε. Σπάρτης επικράτησε με 3-0 του Κανάρη Νενητών στο παιχνίδι πρόλογος για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου, μετά το διπλό της Μυτιλήνης, δείχνει ότι αρχίζει και βρίσκει ρυθμό και αυτό επιβεβαιώθηκε από τη σημερινή εικόνα, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο φτάνοντας εύκολα στη νίκη. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι δεν μπήκαν σε κανένα σημείο στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους φετινή ήττα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και παρά τις χαμένες ευκαιρίες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43′ με τον Αναστασόπουλο. Με την έναρξη της επανάληψης, το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου τελείωσε σε διάστημα 2′ το ματς αφού στο 48′ ο Ηλιόπουλος που είχε περάσει αλλαγή από το 8′ αλλαγή στον αγώνα αντικαθιστώντας τον Τάντις και στο 49′ ο Αναστασάκος διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Στη συνέχεια οι Σπαρτιάτες κατέβασαν ταχύτητα ωστόσο στο 83′ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ο Ηλιόπουλος δεν σημάδευε το δοκάρι της εστίας του Κωττάτη.

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Τσέλιος, Σιώπης, Δημολιός, Τέλλος (70′ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονόμοπουλος, Αναστασόπουλος, Τάντιτς (8′ λ.τρ. Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Χαλίλι (46′ λ.τρ. Λάιος).

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Κωττατής, Αγγριμάκης (72′ λ.τρ. Σκούφαλος), Γρίγος, Πουλάκης, Λέσι,  Γιοβανάκης, Βαϊντερλης, Σεζένιας, Γκαμάγκας (57′ Ζεράι), Κροτσίδας (76′ Μονιάρο), Αλεξανδρόπουλος.