Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χόρτασαν γκολ στο Αμιλλα Περιστερίου- Αναγλεννηση Πετρούπολης 3-5

Published

on

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η Αναγέννηση Πετρούπολης επικράτησε εκτός έδρας επί της μαχητικής Αμιλλας Περιστερίου με το εντυπωσιακό 5-3 και βελτίωσε τη θέση της στη βαθμολογία.

Εφτασε έτσι τους 11 βαθμούς, ενώ η Αμιλλα υπέστη την 7η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και φάνηκε να καθαρίζουν το ματς, αφού στο 3′ ο Κουμεντάκος έκανε το 0-1, στο 5′ ο Παναγιωτόπουλος το 0-2 και στο 13′ ο Τσαγκάρης με έξοχο χτύπημα φάουλ έκαναν το 0-3. Οι γηοεδούχοι όμως αντέδρασαν, και αρχικά στο 33′ ο Κλάδης μείωσε σε 1-3, ενώ στο 38′ ο Κατσιούλας με πέναλτι μείωσε σε 2-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο Κωνσταντόπουλος στο 57′ έκανε το 2-4, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έλεγαν να τα παρατήσουν, και στο 65′ ο Χρονόπουλος μείωσε εκ νέου σε 3-4. Τελικά στο 87′ ο Τσαγκάρης με νέο πολύ μακρινό φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Βογιατζής, Σώκος (78′ Καΐσας), Αγγελόπουλος, Πρίντζιος, Κατσιούλας, Κλάδης, Κουτσοκώστας (60′ Ρεπάι), Δημητρίου (60′ Ράλλης), Χρονόπουλος (78′ Ασίμης), Πήδουλας (60′ Καλόγηρος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Άγγελος Πασχαλίδης): Κατσαρέας, Ντίνος (60′ Γ. Μαχαίρας), Νικολάου (46′ Κωνσταντόπουλος), Κυπριώτης (60′ Νάτσης), Λ. Μαχαίρας, Τσιργιώτης, Τσαγκάρης, Κουμεντάκος, Παναγιωτόπουλος, Μήτκας, Μπόκτορ (83′ Σχίζας).