Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χόρτασαν γκολ στο Κεραυνός Γλυφάδας- Φωστήρας Ηλιούπολης 3-5

Published

on

Σε ένα ματς με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, ο Φωστήρας Ηλιούπολης νίκησε εκτός έδρας τον Κεραυνό Γλυφάδας με 5-3.

Ετσι έφτασε τους 16 βαθμούς και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Κεραυνός με μόλιςε ένα βαθμό ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τη Δάφνη Αθηνών.

Το χατ-τρικ του Μέρα δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι, μένοντας έτσι στην προτελευταία (14η) θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Από την άλλη, ο Φωστήρας Ηλιούπολης παρέμεινε πρωτοπόρος του ομίλου, διατηρώντας για μια ακόμη αγωνιστική το αήττητο και έχοντας 16 βαθμούς.

Μόλις στο 1′ ο Νικολαΐδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1. Στο 37′ ο Κυριακόπουλος έκανε το 0-2 και στο 40′ ο Παπίγκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Μέρα μείωσε με 1-3, αλλά στο 58′ ο Νικολαΐδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-4. Στο 67′ ο Μέρα πέτυχε και δεύτερο γκολ μειώνοντας σε 2-4, ενώ ο στο 72′ ο Οσμένι με αυτογκόλ έκανε το 2-5 για τον Φωστήρα.Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε στο 89′ ο Μέρα, κάνοντας έτσι χατ-τρικ.

Διαιτητές: Ρούσσος, Πρίντζιος, Σταυρόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Γιαννούλης, Μπινίσης, Οσμένι, Κούτσι, Σουλιμιώτης, Μπίλιος (52’ Ράικος), Μέρα, Πελεκάσης, Πατσιαλής (62’ Κασιμάτης), Παπαδόπουλος, Δημητριάδης (62’ Μπάκας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Καυκιάς, Τριανταφυλλάκης (46’ Σταματόπουλος), Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Μπιρμπίλης (31’ Κυριακόπουλος), Λιάπας (77’ Μύλλερ), Παπουτσάκης (77’ Γιαννακόπουλος), Κουντουριώτης, Νικολαΐδης, Παπίγκου, Κουντουριώτης (46’ Καρακουλάκης).