Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χόρτασαν μπάλα στο Ανθούπολη- Ολυμπιακός Λιοσίων 2-4

Published

on

Σε ένα φανταστικό ματς με 6 γκολ, 4 δοκάρια και εντυπωσιακές εναλλαγές συναισθημάτων, ο Ολυμίακός Λιοσίων πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ανθούπολης με 4-2.

Οι ερυθρόλευκοι, με τον κόουτς Λάκη Σμυρνή (φωτό) να συνδυάζει με νίκη την επιστροφή του, έφτασαν έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ η Ανθούπολη παραμένει χωρίς νίκη με δύο βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15΄με πέναλτι του Ρεζτσόβ, αλλά στο 29΄ο Λένγκα Κ. ισοφάρισε σε 1-. Στο 31΄το φάουλ του Φραγκόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Νιθκολάου στο 38΄να κάνει το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 56΄ο Τσουκαλάς έκανε το 1-3, με τον Ρεζτσόβ με νέο πέναλτι στο 60΄να μειώνει σε 2-3. Στο 67΄ο Μπιλικαΐδης είχε και νέο δοκάρι, αλλά στο επόμενο λεπτό (68΄) ο Τσουκαλάς διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Στο 90΄ο Φραγκόπουλος είχε και νέο δοκάρι, για τον Ολυμπιακό, με τον Κυριαζή να τον μιμείται ένα λεπτό αργότερα και να έχει κι αυτός δοκάρι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης): Δρίβας, Κακιώρης, Μανουσέλης (46′ Ηλιόπουλος) (51′ λ.τρ. Ντούπης)), Πάσσαρης (79′ Νικολόπουλος), Μπίμπιζας, Αντωνόπουλος, Ρεζτσόβ, Φανός, Καλογερής (61′ Τσιούρης), Κυριαζής, Στρείδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Λένγκα Α., Γιαταγανάκης, Νικολάου (64′ Βασιλάκος), Τσουκαλάς (74′ Ζέρβας), Γανωτής, Λένγκα Κ., Τσάτσα (88′ Καπουρελάκος), Μπιλικαϊδης (88′ Καραχάλιος).