Connect with us

5ος Όμιλος

Ψάχνεται για… μπακ η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Published

on

Ξεκούραση περιλαμβάνει το μενού των τελευταίων ημερών στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να έχει δώσει το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες κατά την παύση των προπονήσεων.

Στις 27/12 οι κόκκινοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει αυτόματα η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕ Νεάπολης στο Λασίθι.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό ή μάλλον οικογενειακό αφού ο σύλλογος βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη κάτι που ήταν ο μεγάλος στόχος με την ολοκλήρωση του α’ γύρου. Το πιο σημαντικό για τους Χανιώτες είναι ότι δείχνουν να μην επαναλαμβάνουν τα λάθη της πρώτης χρονιάς που είχαν προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία γνωρίζοντας τον υποβιβασμό.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του σωματείου που κινείται για την απόκτηση ακραίων αμυντικών με μεθοδικές κινήσεις οργανώνει το πλάνο που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να πατήσει γκάζι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αφού ακολουθεί δύσκολος β’ γύρος.