Connect with us

3ος Όμιλος

Ψάχνονται για φιλικό στο Λουτράκι

Published

on

Η μεγάλη νίκη της περασμένης Κυριακής στην Καλαμάτα αποτελεί πλέον παρελθόν και οι οράνιε επέστρεψαν σήμερα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

 

Η ομάδα μας θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης από την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών, αφού όπως είναι ήδη γνωστό, η ομάδα της Εύβοιας αποσύρθηκε από το Πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι των οράνιε κάνουν προσπάθειες για να βρουν έναν δυνατό αντίπαλο για να δώσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο ένα φιλικό παιχνίδι, έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να παραμείνουν σε εγρήγορση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας των Ψαχνών δίνει παράλληλα την ευκαιρία να …ελαφρύνει το ποινολόγιο της ομάδας.

Ο Ηλίας Διαμαντής και ο Ηλίας Σιώκος πήραν κάρτες στον αγώνα της Καλαμάτας με τον τερματοφύλακα των οράνιε να εκτίει την ποινή του στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Σιώκος συμπλήρωσε 7 κάρτες και εκτός από τον αγώνα με τα Ψαχνά, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ποινή μιας αγωνιστικής θα εκτίσει και ο Ηλίας Κωβαίος, που αποβλήθηκε στην Καλαμάτα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Ηλίας Νώτης.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους Αποστολάκη και Σιώκο να ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

Ο Αποστολάκης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της Καλαμάτας ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου και αυτή την εβδομάδα θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Μικροενοχλήσεις στη δεξιά του γάμπα αισθάνεται ο Σιώκος, ο οποίος λόγω της επικείμενη τιμωρίας του έχει τη δυνατότητα για περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Η κατάσταση των δύο παικτών δεν προκαλεί περαιτέρω ανησυχία.