Connect with us

Γ Εθνική

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, και 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά ο Ηλυσιακός

Published

on

Ο Ηλυσιακός επανήλθε στις νίκες στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αφού στο ματς της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά, επικράτησε 2-0.
Το σκορ στο παιχνίδι του “Γρ. Λαμπράκης” άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό με πλασέ του Μαρίνου, έπειτα από γύρισμα του Κασσιανού.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ύστερα από μπαλιά του Τσέργα, ο Λέκκας ζευγάρωσε τα “κιτρινόμαυρα” γκολ και έφτασε τα 25 με τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Χριστόπουλος κέρδισε πέναλτι, ο Κράσι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μπονατάκης τον νίκησε.

Οι γηπεδούχοι είχαν και στο β’ ημίχρονο κάποιες καλές στιγμές, με αποκορύφωμα το σουτ του Λέκκα στο 65′ που κατέληξε στο δοκάρι.

Η ομάδα του Ηλυσιακού αφιέρωσε τη νίκη στον Αλέξανδρο Ντούλο που θρηνεί την απώλεια του πατέρα του.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μπαλασάκης, Χριστόπουλος (80′ Σαρρηασλάνογλου), Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Τσέργας (70′ Γιαννόπουλος), Κασσιανός (80′ Σεμερτζάκης), Χαρίτος, Κράσι (70′ Καλός), Μαρίνου (75′ Βρυώνης), Λέκκας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μπονατάκης, Τσάκωνας (46′ Κοζάκης), Μύρκος, Γεωργίου, Στεφανής, Κωτσερίδης (35′ Παπασταύρος), Χοτζάι (76′ Καφτηράνης), Ρηγόπουλος (20′ Σπανός), Ζορμπάς (20′ Αποστόλου), Μουκίδης, Κακούσιος.

ΠΗΓΗ: Liganews