Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψεύδεται ο Χαραυγιακός, λένε οι Άγιοι Ανάργυροι

Published

on

Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό εξέδωσε η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

Κύριε Φύτρο επειδή 1+1 για μας κάνουν 2 και όχι 11, παραθέτουμε τα παρακάτω γεγονότα προς ενημέρωση κ αποκατάσταση της αλήθειας!!!!

1. Κύριε Φύτρο πρώτος δικός σας παίκτης χτύπησε ποδοσφαιριστή μας και μετά εξαφανίστηκε με συνέπεια να υπάρξει ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών και μόνο!

2. Κύριε Φύτρο δικοί σας φίλαθλοι επί 90 λεπτά στα επίσημα του γηπέδου μας ,έβριζαν παίκτες και προπονητή του σωματείου μας απροκάλυπτα και συνέχιζαν και μετά από συστάσεις ώστε να αποφευχθούν τυχόν διενέξεις.
Μάλιστα συνέχισαν και μετά το 98′ όπου κέρδισαν το πέναλτι!

3. Κύριε Φύτρο φύγατε μιάμιση ώρα μετά διότι τότε συμπλήρωσε ο διαιτητής το φύλλο αγώνος.Τότε φύγαμε και εμείς χωρίς να αντιμετωπίσει η αποστολή του Χαραυγιακού το παραμικρό πρόβλημα.

4. Κύριε Φύτρο μήπως θυμάστε στον τραυματισμό του τερματοφύλακα μας Σαράντη, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ποιος φώναζε από τον πάγκο σας προς τους διαιτητές, ενώ ήταν στο έδαφος τραυματισμένος, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ???.Ήσασταν εσείς κύριε Φύτρο και το κάνατε μπροστά σε 300 φιλάθλους!!!

5. Κύριε Φύτρο σας καλούμε να σταματήσετε τα τηλέφωνα παραπόνων και τις ψευδείς καταγγελίες με μοναδικό σκοπό την μελλοντική εύνοια του σωματείου σας!!!

Τέλος είμαστε στην διάθεση της ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ κυρίου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για περαιτέρω διευκρινήσεις!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply