Connect with us

6ος Όμιλος

Ψιμουλάκης: Xρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κατηγορία

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Μανδραϊκού μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα που σημείωσε η ομάδα κόντρα στον Ηρόδοτο. Αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη ο τεχνικός των ”κυανόλευκων”, Σταύρος Ψιμουλάκης, ο οποίος τόνισε:

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η φάση του πρώτου τέρματος που δεχτήκαμε στη λάθος συννενόηση που έγινε μεταξύ των αμυντικών και του τερματοφύλακα μας. Στη συνέχεια κάναμε υπερπροσπάθεια να γυρίσουμε το ματς όμως δεν μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε το τρίποντο. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς προσπαθείς να μην το χάσεις. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο.

Στην επανάληψη πιέσαμε όμως δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Βέβαια το γήπεδο δεν βοήθησε ώστε να αναπτυχθούμε ορθολογικά και θεωρώ ότι έστω και ανορθόδοξα πιέσαμε τον αντίπαλο. Πρέπει να μαζέψουμε κάποια προβλήματα που διαινίζονται διότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτομάτως πριν από τρεις αγωνιστικές η ψαλίδα από την ζώνη ήταν στους δέκα βαθμούς και τώρα μειώθηκε στους πέντε. Θα δούμε πως μπορούμε μέσα στην εβδομάδα να λύσουμε τα προβλήματα μας. Συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο διότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply