Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψυρρόπουλος: Η αυτοσυγκέντρωση θα μας δώσει τη νίκη

Published

on

Τρένο πάει το Ηράκλειο. Η ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου πήρε άλλη μια νίκη με αντίπαλο τον Θρίαμβο Αθηνών και συνεχίζει ακάθεκτη παρά τους πολλούς και συχνούς τραυματισμούς. Ο έμπειρος προπονητής του συλλόγου μίλησε στο site Stoplekto.gr για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Ήφαιστο στο Περιστέρι, τη νίκη κόντρα στον Θρίαμβο και την ομάδα του.

Αναλυτικά δήλωσε: ”Το παιχνίδι με τον Θρίαμβο ήταν ένα ντέρμπι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ερχόμασταν από σημαντική νίκη κόντρα στον Πανερυθραϊκό και έπρεπε να διαχειριστούμε σωστά το αποτέλεσμα. Είχαμε νέα προβλήματα, όπως ο Σπανός, αλλά ανταποκριθήκαμε σωστά ακόμα κι όταν μείναμε με δέκα. Είχαν γίνει ήδη όλες οι αλλαγές, οι δύο από αυτές αναγκαστικές, και με δέκα αντέξαμε για 20 περίπου λεπτά. Είχαμε σταθερότητα, καλή απόδοση, δεν δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα για εμάς. Αρκετά δύσκολο γιατί  ο αντίπαλος παίζει την κατηγορία και χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι βαθμούς. Για εμένα είναι καλή ομάδα ο Ήφαιστος αλλά αν παίξουμε όπως κάθε φορά, δηλαδή με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση, θα πάρουμε το ζητούμενο για εμάς που σε κάθε ματς είναι η νίκη. Σημαντικό είναι να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας για όλο το παιχνίδι. Δεν μας αγχώνει το γεγονός ότι είμαστε το φαβορί για την πρωτιά. Μας κάνει καλό γιατί τα παιδιά βγάζουν ψυχικό σθένος, δύναμη και αλλάζει ο εγωισμός τους. Βέβαια, βοηθούν και οι συνθήκες που δουλεύουμε. Υπάρχει πολύ διάθεση και η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος έως τώρα και συνεχίζουμε δυνατά.”

Στο απουσιολόγιο του κ. Ψυρρόπουλου βρίσκονται οι τραυματίες Σπανός, Τριανταφύλλου, Δαυίδ και Ρουμελιώτης. Οι τέσσερις παίκτες δεν υπολογίζονται για τον αγώνα του Περιστερίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply