Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψυρρόπουλος: Στο χέρι μας να νικήσουμε τον Θρίαμβο

Published

on

Το Ηράκλειο συνεχίζει την ανοδική του πορεία και δείχνει να έχει ”άγριες” διαθέσεις για την συνέχεια. Η ομάδα του Κώστα Ψυρρόπουλου μετά τη νέα νίκη της με 3-2 στην έδρα του Πανερυθραϊκού ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα (22/11) με αντίπαλο τον Θρίαμβο Αθηνών του Κώστα Αρζένη. Ο τεχνικός των πρωτοπόρων μίλησε στο site μας Stoplekto.gr για τα το παιχνίδι στην Ερυθραία αλλά και για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του κ. Ψυρρόπουλου: ”Ήταν ένα ντέρμπι κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Η ομάδα του Πανερυθραϊκού είναι καθιερωμένη στη κατηγορία και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη στην έδρα της, όπου είχε να ηττηθεί για αρκετό καιρό. Είχαμε καλή διάρκεια στο παιχνίδι μας, ενώ μπορούσαμε στα πρώτα λεπτά να ήμασταν μπροστά με 2-0 αλλά με ένα λάθος ήρθε η ισοφάριση. Τελικά, με ένα ανύπαρκτο πέναλτι εκτός περιοχής πήγαμε στα αποδυτήρια με το σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε για την ισοφάριση, βάλαμε την μπάλα κάτω για σωστή δημιουργία και δεν αρκεστήκαμε στο 2-2 γιατί θέλαμε την νίκη για την κορυφή. Η νίκες δίνουν τα πρωταθλήματα και αυτή η νίκη ήταν παλικαρίσια. Επίσης, αυτή η δύσκολη επιτυχία δείχνει την προσωπικότητα ενώ μας δίνει και ώθηση για τη συνέχεια. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, με ωραίο θέαμα, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και πλέον συνεχίζουμε με ωριμότητα, σοβαρά και υπεύθυνα. Κάθε εβδομάδα θέλω να είμαστε καλύτεροι και να βγάζουμε τσαμπουκά στο γήπεδο. Τώρα για τη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τον Θρίαμβο Αθηνών, μια καλή ομάδα και θα παλέψουμε για τη νίκη. Στο χέρι μας είναι ξεκάθαρα να πάρουμε άλλη μια επιτυχία και πιστεύω θα τα καταφέρουμε πάλι.”

Στο απουσιολόγο της ομάδας παραμένουν οι Καφετζής και Ρουμελιώτης, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Εκτός θα μείνει ο Δαυίδ ενώ μετά από καιρό επανέρχονται οι Μητροφάνης και Καλημέρης. Τέλος, στην ομάδα του Ηρακλείου διατίθενται να πραγματοποιήσουν μετεγγραφές το Γενάρη για να καλυφθούν αδυναμίες στο ρόστερ και η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της που είναι η άνοδος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply