Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψυρόπουλος: ‘Μας ενδιαφέρει ο θεσμός’

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Α.Ε. Ηρακλείου μετά τη νίκη που σημείωσε η ομάδα των βορείων προαστίων κόντρα στην Α.Ε. Χαλανδρίου με 2-0. Χαρακτηριστικές, είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής, Κώστας Ψυρόπουλος, αμέσως μετά το ματς όπου και τόνισε: ‘Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και πετύχαμε μια νίκη με καθαρό σκορ. Διατηρήσαμε την διαφορά μας από τις υπόλοιπες ομάδες όμως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια’.

Όσον αφορά στο ματς της Τετάρτης (4/2) όπου για τη διοργάνωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Ηρακλείου υποδέχεται τον Χαραυγιακό, ο Καλαματιανός προπονητής δήλωσε: ‘ Μας ενδιαφέρει ο θεσμός και του Κυπέλλου και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα παραταχθούμε στο γήπεδο για τη νίκη’.

Εκτός μάχης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί οι τραυματίες Βασίλογλου, Λαζανάς, Νταβαρίνος, ο ανέτοιμος Καφετζής ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λαναρά που αισθάνεται ενοχλήσεις.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply