Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψυρόπουλος: Χρειάζεται ειδική διαχείριση

Published

on

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Α.Ε. Ηρακλείου εν όψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ κόντρα στο Κερατσίνι (17.00 γήπεδο Νέας Ιωνίας). Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Άλντο Μέρκτολα ο οποίος στο προηγούμενο ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας αποβλήθηκε, σε αντίθεση με τον Θύμιο Αναγνωστόπουλο ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Ψυρόπουλου. Οι προπονήσεις της ομάδας πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας με σκοπό οι ποδοσφαιριστές να εγκληματιστούν στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Από εκεί και πέρα η ψυχολογία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα μετά τις δυο νίκες κόντρα σε Αιγάλεω και Ίκαρο ωστόσο τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές διατηρούν χαμηλά τους τόνους.

Εν τω μεταξύ, στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Κώστας Ψυρόπουλος αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής με το Κερατσίνι λέγοντας: Σκοπός μας είναι να δώσουμε συνέχεια στην ουσία που έχουμε στο παιχνίδι μας. Ζητούμενο είναι να παίρνουμε από κάθε ματς το απόλυτο και αυτό είναι οι τρεις βαθμοί. Πρέπει και σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί όπως πράξαμε και στα δυο προηγούμενα ματς. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με εκείνα του πρωταθλήματος και χρειάζονται ειδική διαχείριση. Είναι ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερο και χρειάζεται μια αντιμετώπιση διαφορετική για να μπορείς να παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις’.

Ερωτηθείς τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του από τον αντίπαλο, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο διότι όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και χρειάζονται προσοχή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε το παιχνίδι μας με το δικό μας τρόπο και ευελπιστώ να πάρουμε αυτό που επιδιώκουμε. Από εκεί και πέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την μέχρι τώρα συγκομιδή. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και γνωρίζουν αρκετά καλά τι πρέπει να κάνουν και θεωρώ ότι είναι αποφασισμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply