Connect with us

stoplekto

Ψυχάρα η ΑΕ Μοσχάτου 2-0 πέταξε έξω το Κερατσίνι

Published

on

Αποφασιστική η ΑΕ Μοσχάτου με παίκτες που «έτρωγαν σίδερα» επικράτησε με 2-0 του Κερατσινίου  που είπε «αντίο» στη συνέχεια του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Νίκου Κούστα στημένοι σωστά στον αγωνιστικό χώρο δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους που αρχικά παρουσιάστηκαν με σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Οι Μοσχατιώτες «καθάρισαν » το παιχνίδι από το α’ ημίχρονο  όπου σημείωσαν και τα δυο  τέρματα τους που ήταν δείγμα  οργανωμένης δουλειάς .

Στο 9’ ο Ξενιτόπουλος βγήκε  ωραία από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έπιασε  ωραία σέντρα , για να πεταχτεί ο προωθημένος Στεφανής και με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ.

Στο 37’  έγινε το 2-0 . Εξαιρετική ενέργεια του Σπανού από αριστερά και υποδειγματική σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας , όπου βρέθηκε ο Δρυμούσης ο οποίος με ψύχραιμο σουτ « ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του..

Ο Δημήτρης Αρναούτης επιστράτευσε ότι καλύτερο είχε στον πάγκο  του προκειμένου να γυρίσει το παιχνίδι και με το ξεκίνημα της επανάληψης είχε ολοκληρώσει και τις τέσσερις αλλαγές του.

Οι Κερατσινιώτες είχαν την πρωτοβουλία στο β’ μέρος χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία . Στο 73’ο Κομνηνός μπήκε από αριστερά, αλλά το σουτ που έπιασε ήταν χλιαρό και δεν ανησύχησε τον Αθανασόπουλο.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν  για μια ακόμα φορά στο 55’ ,  αλλά την κοντινή κεφαλιά του Δρυμούση εξουδετέρωσε ο Κούμπουλα.

Καλή η διαιτησία του Μπαλαχούτη.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Αθανασόπουλος, Στεφανής( 82’ Σταύρου) , Ξενιτόπουλος, Φιαμέγκος, Πέττας, Σιδηρόπουλος, Σπανός(86’Φαναρίτης)  Μουρελάτος , Νιζάμης(79’ Μπόλης) , Στούπης, Δρυμούσης( 74’Σέχου)

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Σιγάλας, Κυριαζόπουλος( 46’Γιαταγανάκης) , Αγγελάκης, Βαττής, Ροκάκης, Γκεγκάι, Μεγαλοοικονόμου( 46’ Κομνηνός) , Σιανος(46’ Κουντού ) Παναγιωτόπουλος, Θεοδώρου ( 22’ λ.τρ. Παγώνης)