Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψυχρολουσία για Ιάσονα 1-1 με Σούρμενα

Στο 90΄ισοφάρισαν τα Σούρμενα

Published

on

Νέο στραβοπάτημα για τον πρωτοπόρο Ιάσονα που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στα Σούρμενα. Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 91΄όταν τα Σούρμενα με κεφαλιά του Ομπόντο έφεραν το ματς στα ίσια και απέσπασαν το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να πετάνε άλλους δύο βαθμούς και να ακούγονται τα πρώτα παράπονα για τον προπονητή της ομάδας κ Σάσσαλο.

Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στη αναμέτρηση και επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους. Ο Ιάσονας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 28′, όταν ο Σίμος με εκπληκτική διαγώνια μπαλιά 50 μέτρων βρήκε το Κανελίνι, με το Βραζιλιάνο να σκάβει τη μπάλα και ο Τσάτσα σε κενή εστία δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα από τον Άγιο Φανούριο έκανε την εμφάνιση της στον αγωνιστικό χώρο με διαφορετική φανέλα, χωρίς αυτή να φέρει το γούρι στους «μπλε». Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 59′, όταν Θανόπουλος μπήκε από τα αριστερά μέσα στη περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Λύρο γράφοντας με αυτό το τρόπο το 1-0.

Στη συνέχεια οι πρωτοπόροι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Θανόπουλο, Λαζάρου και Μαυρομάτη για να διευρύνουν το σκορ αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Στο 91′ επαληθεύθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 92′ ο Μπλέτσας εκτέλεσε κόρνερ, ο Σαράντης έπιασε αέρα στην έξοδο του και ο Ομπόντο με σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παπαπέτρου με βοηθούς τους Απτόσογλου και Δανέζη

ΙΑΣΩΝ: Σαράντης, Τσάτσα, Ξεκουκουλοτάκης (68′ Μιχαλόπουλος), Κούρος, Σίμος, Μανωλιάδης, Κανελίνι, Μαυρομάτης (81′ Λαμπρινάτος), Λαζάρου, Θανόπουλος, Φλέγκας (46′ Νιασούδης)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Σαμίκος (71′ Μπουγατσιάς), Αργάνης, Αναστασάκης, Δημογιάννης, Λεβέντης, Θεοδώρου, Μιχαηλίδης (81′ Σκούρλας), Ομπόντο, Χριστόπουλος (61′ Μπλέτσας).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply