Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ψυχωμένη η Χρυσούπολη 2-1 φρέναρε τον Χαραυγιακό

Published

on

Κάνοντας παλληκαρίσια εμφάνιση η Χρυσούπολη νίκησε με 2-1 τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό καιμ συνλεχισε την πολύ καλή πορεία της.

Εφτασε έτσι τους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση. Ο Χαραυγιακός παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία, αλλά ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων τον κράτησε στην κορυφή με 39 βαθμούς, έχοντας όμως πλέον συγκάτοικο τον Φοίνικα Περιστερίου.

Στο 8′ ο Γκούγκας έκανε το 0-1, για να απαντήσουν αμέσως οι γηπεδούχοι και με γκολ του Ζούκα στο 9′ να κάνουν το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 88′ ο Σίντρε.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Πολυζωγόπουλος, Βασιλειάδης (64′ Τζαβάρας Μ.), Αναγνώστου, Θεοδωρόπουλος (64′ Μωραΐτης), Λάππας, Χαλίκης (84′ Σίντρε), Καστόρας (40′ Παπανικολάου), Κωνσταντινίδης, Ζούκας, Τζωρτζακάκης (84′ Τζαβάρας Θ.)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Αναστασίου (89′ Φραγκάκος), Μιχαηλίδης, Μουγιακάκος, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης (85′ Τάφα), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Πάσα (84′ Ασβεστάς), Χάσι (27′ λ.τρ. Τσοντάκης).