Connect with us

6ος Όμιλος

Ψυχωμένη Θύελλα Ραφήνας, 2-1 τον Εθνικό σε επεισοδιακό παιχνίδι…

Published

on

Τα σοβαρά επεισόδια που εξελίχθηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης στη Ραφήνα, επισκίασαν το αγωνιστικό μέρος, όπου η Θύελλα πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Εθνικού Πειραιά.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα στην ιστοσελίδα μας, φίλαθλοι του Εθνικού μετά τη λήξη της αναμέτρησης επιτέθηκαν στο διαιτητή Αλιάγα, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι δέχθηκε κλωτσιές στο κεφάλι, ενώ δεν αποκλείεται να έχει υποστεί και κάταγμα στο χέρι του. Αυτή την ώρα ο διαιτητής από τη Δυτική Αττική μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου θα του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η σύνταξη του φύλλου αγώνος, καθώς και η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας. Με “βαριά” καμπάνα κινδυνεύει o Εθνικός Πειραιά…

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη προηγήθηκε νωρίς με τον Δρόση στο 2′, για να ισοφαρίσει ο Εθνικός με τον Παντελίδη στο 41′.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Δημητρίου στο 64′, που υπέδειξε ο διαιτητής Αλιάγας σε χέρι αμυντικού.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ(Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργιέτης, Φυτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Δροσης (57′ λ.τρ. Παντελίδης, 91′ Τόσκα), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Δημητριου, Χίσο.

ΕΘΝΙΚΟΣ(Πέτρος Δημητρίου): Μουζάκης, Νταούλιας(72′ Κώστας), Ζωγραφάκης(79′ Διάκος), Αποστόλου(56′ Ηλιόπουλος), Παπαγεωργίου, Παντελίδης, Μπέλερης, Ντάφλας, Λύγκος, Σάμιος, Φερναντίνιο.

 

foto irafina.gr