Connect with us

3ος Όμιλος

Ψυχωμένη νίκη από Ηρακλή Ψαχνών

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Λεβάντε σε ένα ματς με αρκετή ένταση και πάθος. Το παιχνίδι διεξάχθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή, ενώ οι δυνατές μονομαχίες και το πάθος από τις δυο πλευρές ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν με τους παίκτες του κ. Μωυσιάδη να δείχνουν περισσότερη θέληση για τη νίκη. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχη, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να αμύνονται σωστά και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Στο 39′ η πίεση των πρασίνων απέφερε καρπούς με τον Σενάι με δυνατό σουτ να γράφει το 1-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν όμως οι Ψαχνιώτες με μαζική αμυνα κράτησαν μακριά από την εστία τους τους νεοφώτιστους. Στο 77′ οι δυο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού λόγω αψιμαχιών ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Κούμη και τον αμυντικό των νησιωτών, Τζαφέρη με απευθείας κόκκινη. Στο 87′ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Τόρρες το οποίο ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμης, Σπηλιος, Δουλος, Αθανασίου, Μπριλάκης, Σενάι, Φαμπρίς (81΄Βασιλειάδης), Καρκασίνας, Μουτουσίδης(46′ Ντέντης, 90΄ Ντέντια), Κρίστο, Τόρες
ΛΕΒΑΝΤΕ:Κοντοπίδης, Γεωργούσης, Τζιαφέρης (53΄Δημητρακόπουλος), Οικονομόπουλος, Λαλάι, Κωστακιώτης, Τζαφέρης, Μαρούδας, Μουκάι (67΄Κομιώτης), Πλατέλλας (73΄Μαρούδας).