Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ψυχωμένος ο Αετός Κορυδαλλού απέκλεισε την « χλωμή » Προοδευτική (0-1)

Published

on

Ένας παθιασμένος Αετός Κορυδαλλού πήρε παλικαρίσια πρόκριση απέναντι στην «άψυχη» Προοδευτική καταβάλλοντας την στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη με 1-0.

Το ματς ήταν αρκετά δυνατό, χωρίς τις σπουδαίες ευκαιρίες, όμως δυο δύσκολες περιπτώσεις έμελλαν να κρίνουν την συνάντηση. Η μία το  γκολ του Αετού στο 75’. Ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μένιος πιεσμένος από πολλούς παίκτες προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα, η οποία του γλίστρησε κατευθυνόμενη προς το τέρμα( οι Κορυδαλλιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ)  αλλά ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου έδειξε σέντρα. Η άλλη φάση ήρθε στο 93’, όπου οι «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε  το χέρι του Μπερίσα, με το διαιτητή να δείχνει «παίζετε», απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από όλο τον πάγκο της Προοδευτικής. Λίγο πριν τη λήξη (96’)οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Σιδηρόπουλος αστόχησε, ενώ έβγαινε σε αντεπίθεση με κενό τέρμα.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής, Ξυγκάκης(84’ Ζελέκου), Ζίζηλας, Σαμαράς, Μπέλερης, Γιακούπι, Δηλαβέρης(22’ λ.τρ. Ποτουρίδης), Μπιτσάνης, Ζαχαράτος(68’ λ.τρ. Μύρκος), Μαναριώτης.

ΑΕΤΟΣ: Θωμόπουλος, Κουντουράς, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Λέσι, Κράσι(71’ Μπερίσα), Μούτσας(85’ Τουλουβασίλης), Δρυμούσης.

foto  lioseisis