Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ψύλλιας: ‘Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα’

Published

on

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Λιοσίων κόντρα στην Αγία Ελεούσα και το γήπεδο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως ο Θανάσης Ψύλλιας εμφανίζεται αισιόδοξος και πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του. Μάλιστα, ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερος για τον έμπειρο τεχνικό, αφού εργάστηκε στην αρχή της περασμένης σεζόν στον σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας. Στις δηλώσεις του, πάντως, έδειξε ότι δεν τον απασχολεί και κοιτάει μόνο το καλό της ομάδας του.

Λίγο πριν την πρώτη μάχη παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και χαρακτηριστικά υποστήριξε: ‘Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες έχουν τεθεί στην διάθεση μου, όπως και ο Κίτσιος. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και φέραμε την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Η Αγία Ελεούσα είναι δυνατή, όμως κοιτάω τους παίκτες μου και πιστεύω σε αυτούς. Είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα και δεν με απασχολεί η κλήρωση.’

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία με ένα σημαντικό αριθμό παικτών από την περσινή περίοδο και τους Καμαριάρη, Ντατσιωνάκη, Ευαγγελάτο, Μελέτη, Τεννέ, Μιρτσέα, Μπινιάκου, Ξενάκη και Μπέκο να μεταγράφονται στο σύλλογο. Όμως, με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου οι ‘ερυθρόλευκοι’ ανακοίνωσαν την απόκτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Φίλιππο Σαξανίδη, Παναγιώτη Δελόλμα, Κωνσταντίνο Καρύδη και Βαγγέλη Βαλάκο.

Φ. Σαξανίδης: Ο έμπειρος αμυντικός είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου λίγες εβδομάδες μετά το διαζύγιο του με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Τελικά, επαγγελματικό κώλυμα τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον Άγιο Στέφανο και να βρει καταφύγιο στο συγκρότημα του Θανάση Ψύλλια. Αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός, 32 ετών και με γεμάτες σεζόν κάθε χρόνο.

Π. Δελόλμας: Τον επιθετικό που αναζητούσε βρήκε η ομάδα των Νέων Λιοσίων στο πρόσωπο του Παναγιώτη Δελόλμα. Ο 31χρονος φορ προέρχεται από τον Νικηφόρο, ενώ το βιογραφικό του αρκετά πλούσιο με πολλές συμμετοχές σε Αιολικό, Ρόδο, Ζάκυνθο, Κοζάνη. Βρίσκεται λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, όμως δείχνει να φορμαρίζεται και να φτάνει στο επιθυμητό επίπεδο.

Β. Βαλάκος: Ο 19χρονος θεωρείται πολύ καλή περίπτωση παίκτη. Αγωνιζόταν στις ακαδημίες Απόλλωνα Σμύρνης και καλύπτει όλη την δεξιά πτέρυγα. Θα τον δούμε αρκετές φορές να παίζει ως δεξί μπακ, καθώς ο Τάσος Δούκας θα κληθεί να υπηρετήσει την πατρίδα. Ο έμπειρος τεχνικός τον πιστεύει και υπολογίζει αρκετά στις δυνατότητες του.

Κ. Καρύδης: Κωνσταντίνος Καρύδης ή Ιωάννου. Ο 19χρονος χαφ-εξτρέμ άλλαξε το επώνυμο του πρόσφατα σε Καρύδης και μέχρι πέρυσι ήταν γνωστός ως Ιωάννου. Βρισκόταν στον Πανιώνιο και πέρυσι πήρε χρόνο στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Η θέση του είναι στα αριστερά και θεωρείται σημαντικό ταλέντο.