Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ωραία μπάλα το Γαλάτσι, 4-0 τα Ταταύλα

Published

on

Κάνοντας καλή εμφάνιση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ Γαλάτσι νίκησε  εύκολα τα Ταταύλα με 4-0 και έδειξε πως άφησε πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Η ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα έφτασε έτσι τους 12 βαθμούς και είναι στην 6η θέση, ενώ τα Ταταύλα έμειναν στους 4 βαθμούς και είναι στην 10η θέση μαζί με την ΑΕ Περιστερίου.

Στο 10΄ο Πολυμέρου με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0, με τον Χάρη Χαραλάμπους στο 22΄με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Στο 41΄σημειώθηκε ένα φανταστικό γκολ, όταν ο 18χρονος Κορρές πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 76΄όταν ο Κωτσής με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Χάρη Χαραλάμπους που με κεφαλιά σκόραρε, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Γαϊτανίδης, Γκιώνης, Πολυμέρου, Χρυσανθακόπουλος, Χαραλάμπους Π. (79΄Μπαμπότση), Δουδουμόπουλος, Κορρές (55΄Κώτσης), Βογατσάς (70΄Χαλιβελάκης), Χαραλάμπους Χ., Θεοδωρακάτος (79΄Γιαννόπουλος), Ραπάι Α..

ΤΑΤΑΥΛΑ: Γιαννούτσος, Μανωλάς, Αθανασίου, Μούκας, Μήτρακας (79΄Καλογιάννης), Γιαννόπουλος (75΄Νίνε), Πολύδωρας (46΄Φώσκολος), Αργύρης, Καλογερόπουλος, Παγουράς (65΄Ντέντε), Τζάρας (46΄Κίττος).