Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ωραία μπάλα οι Αγιοι Ανάργυροι, 3-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, οι Αγιοι Ανάργυροι επικράτησαν με 3-0 επί του Αστέρα Ζωγράφου και πήραν την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι παίχτες του Χρήστου Πιπίνη κυριάρχησαν σε όλο το ματς και έφτασαν δίκαια στην νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους του.

Στο 23′ το εξαιρετικό φάουλ του Πρισιμιτζή πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 31′ το γυριστό σουτ του ίδιου παίχτη πέρασε λίγο άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 34′ όταν ο Κατσίβελας έκανε εντυπωσιακή ενέργεια και με κεραυνό στο παραθυράκι έκανε το 1-0. Στο 41′ ο Βυζανιάρης σέντραρε από δεξιά, ο Πρισιμιτζής πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με έξυπνο τσίμπημα έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 53′ όταν ο Ζαρκαδούλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κατσάρας με το κεφ’αλι γ’ύριθσε τη μπάλα και ο Γενίδογαν με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης (57′ Παπουλίδης), Ζαρκαδούλας, Γενίδογαν (69′ Δεσποτόπουλος), Κατσλάρας, Γεωργαμλής (62′ Χαραλάμπου), Κατσίβελας (69′ Λουκόπουλος), Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής (57′ Κωσταδήμας), Φωτόπουλος, Πετανάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Σαμοΐλης, Εξηντάρης, Κακαριάρης (62′ Ξανθόπουλος), Λιόλιος, Καρακάσης, Ριζάς (83′ Κολοκυθάς), Τζήλος (46′ Μακρής), Μπακέας (46′ Τσοχαντάρης), Τζοβάρας, Τσιάκαλος, Καραμάνος (46′ Βραχίμη).