Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ωρωπός παντός καιρού

Published

on

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει τον Ωρωπό να προκριθεί σχετικά εύκολα. Οι ‘ασπρόμαυροι’ επικράτησαν εντός έδρας 3-1 της Δόξας Κορωπίου, η οποία είναι ουραγός στην Α’ κατηγορία και πέρασαν στην τρίτη φάση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10′ χάρις τον Αδαμίδη, όμως στο 23′ ο Κώστας Φιλλής ισοφάρισε δίνοντας το έναυσμα για την αντεπίθεση. Ο Εφραιμίδης πέτυχε την ανατροπή στο 34′ για να λήξη το πρώτο ημίχρονο στο 2-1. Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με την Δόξα να έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα. Τελικά, το 3-1 ήρθε σε μια ανύποπτη φάση στο 63′ από τον Λάππα με κοντινό πλασέ, ο οποίος αξιοποίησε τον λανθασμένο υπολογισμό του Αλευρή σε σουτ.

Διαιτητές: Βλάχος, Μακρής, Βιτσεντζάτος.

Ωρωπός: Ντέρκα, Μπραχιμάι, Μπαλόκας, Κατερίνης, Βολιώτης (68′ Γεωργακόπουλος), Σκαρμούτσος Εδουράρδος, Εφραιμίδης, Γιουνάς (68′ Φιλλής Μ.), Φιλλής Κ. (69′ Ανυφαντής), Κατσίκας, Λάππας.

Δόξα: Αλευρής, Ντουμπέμ, Νικολόπουλος (33′ Παπακώστας), Θεοχάρης, Λευτεράκης, Αδαμίδης, Καψοκώστας, Νικολαΐδης, Λαμπρόπουλος, Τσαφάρας (46′ Δάβαρης), Καλογρίδης (81′ Ναθαναήλ).