Connect with us

Uncategorized

Όγδοη σερί νίκη για το Παλαιό Φάληρο και 4-0 την Λαύρα

Published

on

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη του πρωτάθλημα πανηγύρισε το Παλαιό Φάληρο που επικράτησε με 4-0 την Λαύρα Αργυρούπολης και βρίσκεται πλέον δύο βαθμους μακριά από τον δεύτερο Άγιαξ Ταύρου έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο. Το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν στην 9η θέση μαζί με Απόλλωνα και Ατρόμητο Χαλανδρίου αφού δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της συνάντησης. Μόλις στο 10′ ο Παπανδρέου εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Ντόνε και με πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 32′ ο Γκίολας μετά από έξοχη πάσα του Κέντρου έγραψε το 2-0, με τον Ντόνε στο 48′ να εκμεταλλεύεται την απέκρουση του Τζάκου στο του Κωνσταντινίδη και με πλασέ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85′ ο Παπανδρέου με πλασέ μετά από γύρισαμ του Κωνσταντινίδη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Ηρακλής (70′ Τεκίδης), Βλάμης (53′ Λούτσος), Μάλλης, Κέντρος, Λουμίδης, Φεύγας, Παπανδρέου, Μαρούσης, Γκιόλας (68′ Καλογερόπουλος), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

ΛΑΥΡΑ  Τζάκος, Τζακόπουλος, Μακρογκίκας, Μηνόπουλος, Παγκάκης, Συμεωνίδης (60′ Κωνσταντόπουλος), Κόρρας, Καφαντάρης (70′ Χάβο), Ομπιανίκα (82′ Ψωμάς), Αγγελιδέλης, Μυτιληνός.