Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Όλα άψογα στον ΑΣ Ποντίων

Published

on

Από τη διοίκηση του ΑΣ Ποντίων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων υπό το νέο καθεστώς αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου . Οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν πλήρως στο πρόγραμμα που κατάρτισαν οι κοι Κάλλας και Γουμαλάτσος. Παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες , η δίψα για επανένταξη στην κανονικότητα ενός αθλητή δεν πτόησε κανένα από τα παιδιά.

Κάθε μέρα στο γήπεδο μας γυμνάζονται το αντρικό, το γυναικείο και η Κ14 από την ακαδημία μας. Το πλάνο για την επόμενη χρονιά έχει σχεδιαστεί από τον προηγούμενο μήνα και βρισκόμαστε πλέον στην έναρξη αυτού του πλάνου με την επανένταξη όλων των αθλητών σε αθλητικούς ρυθμούς. Εδώ να σημειώσουμε την χαρά μας και την επιβράβευση της άρτιας οργάνωσης που θέλουμε να μας διέπει ως σύλλογος , όταν γινόμαστε αποδέκτες τηλεφωνημάτων από αθλητές της ευρύτερης περιοχής μας που μας εκφράζουν την επιθυμία τους να ενταχθούν σε έναν οργανωμένο σύλλογο.

Ευχαριστούμε τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου μας για την άμεση ανταπόκριση και αδειοδότηση για την παραχώρηση του γηπέδου μας υπό το νέο καθεστώς.»