Connect with us

6ος Όμιλος

Όλα δείχνουν παραμονή V.Petrovic στον Αιολικό

Published

on

Λόγω κορονοϊού ο σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει εξ αποστάσεως για τους κυανόλευκους. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Αιολικός συμφώνησε με τον Σέρβο τεχνικό Vladica Petrovic για 1,5 χρόνο.

Με μία πολύ καλή πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και με αποτελέσματα εκτός έδρας ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού,με τη διακοπή του Κορονοϊού να βρίσκει την ομάδα στην 7η θέση.

Το «Α.Μ» προσπάθησε να αποσπάσει ότι νεότερο υπάρχει από το ήσυχο στρατόπεδο του Αιολικού και μίλησε με τον κ.Petrovic που βρίσκεται στη χώρα του περιμένοντας την έλευση στη Λέσβο του προέδρου Τζιμ Αντωνάκα ώστε να ξεκινήσει κανονικά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Στόχος της ομάδας θα είναι να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν και ήδη από τώρα διοίκηση και προπονητής έχουν εστιάσει στους παίκτες που πρέπει να παραμείνουν στο ροστερ αλλά και τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν.

Επίσης τον Αιολικό,απασχολεί η ενδεχόμενη αναδιάρθρωση (και φέτος)στο ελληνικό ποδόσφαιρο που θα κρίνει εάν η Γ Εθνική θα είναι τη νέα σεζόν η τρίτη ή τέταρτη σε τάξη εθνική κατηγορία.

Ο Vladica Petrovic συνομίλησε με τους δύο εκ των αρχηγών του Αιολικού Κώστα Κρητικό και Παναγιώτη Κατσίκη ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα στους ποδοσφαιριστές που το προηγούμενο διάστημα είχαν παράπονα με τη διοίκηση και τα εξέφρασαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάντως από ότι μαθαίνουμε από το στρατόπεδο των ποδοσφαιριστών πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποχωρήσουν και μένει να δούμε εάν θα αλλάξει αυτό όταν τακτοποιηθούν τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω κορονοϊού με το γνωστό θέμα του προέδρου που ζει μόνιμα στη Βοστόνη των Η.Π.Α .

 

Τέλος ο ίδιος ο κ.Petrovic θέλησε να μας αποκαλύψει πως έχει ζητήσει ήδη από τη διοίκηση συγκεκριμένους παίκτες από ανώτερες Ελληνικές κατηγορίες αλλά και κάποιους ξένους παίκτες.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio