Connect with us

stoplekto

Όλα λειτουργούν άψογα στην Κύπρο Κορυδαλλού

Published

on

Την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει η Κύπρος Κορυδαλλού , με τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις απαιτήσεις της προπονητικής ομάδας. Χθες η ομάδα αγωνίστηκε με τον ΑΟ  Χολαργό   ενώ τα επόμενα φιλικά παιχνίδια είναι με την ΑΕ Χαραυγή (7/9) και Θρίαμβο Αθηνών (11/9).

Την Παρασκευή  πραγματοποιήθηκε  αγιασμός για την Ανδρική ομάδα και το Προαγωνιστικό τμήμα στο προπονητικό κέντρο SoccerinoFC του συλλόγου στο Ρέντη .

Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών,με το γιατρό κ. Σπύρο Κούρτη και το Διαγνωστικό Κέντρο ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΛΥΣΗ να κάνουν τις αιμοληψίες. Τη Δευτέρα αναμένονται οι προσωπικές κάρτες ασφάλειας, που εξασφάλισε ο σύλλογος  για τους αθλητές  και την προπονητική ομάδα.  Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί  ιδιαίτερα τον ασφαλιστή, κ. Γιώργο Γρατσούνα για την πολύτιμη βοήθειά του, όπως επίσης και τον Διευθυντή Ορθοπαιδικής Κλινικής του νοσοκομείου Metropolitan, κ. Στέργιο Καρακίτσιο, που για τέταρτη χρονιά  προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Kypros1

  • Αύριο στις 17.30 ξεκινά η ακαδημία του συλλόγου

Η ώρα της πρώτης μέρας είναι κοινή για όλα τα ηλικιακά γκρουπ. Με δωρεάν εγγραφή στην ακαδημία , και δωρεάν κάρτα διάρκειας για την ανδρική ομάδα, σεζόν 2016-2017 αξίας 30 ευρώ.