Connect with us

Γ Εθνική

Όλα μηδέν στην Φυλή..

.

Published

on

Σε ένα αμφίροπο παιχνίδι ο Θρασύβουλος και ο Βύζας Μεγάρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκόλ. Το τελικό σκόρ αδικεί τους κιτρινόμαυρους που στάθηκαν πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες. Αντίθετα οι πράσινοι διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Κοσικίδη.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 7′ σέντρα του Διαμαντόπουλου κεφαλιά του Κρητικού πέρασε σύριζα άουτ. Στην συνέχεια ο Κοκόλης βγήκε στην αντεπίθεση έδωσε στον αμαρκάριστο Διαμαντόπουλο ο τελευταίος τετ -α-τετ με τον Σταυριανό αντί να την στείλει στα δίκτυα γύρισε την μπάλα πίσω. Στο 41′ σέντρα του Τζιωρτζόπουλου απο τα αριστερά ο Μπέκα τετ-α- τετ με τον Παναγόπουλο δεν μπόρεσε. Στο 47′ ο Σιώκος ανέτρεψε τον Μαυροθανασόπουλο ο διαιτητής έδιξε παίζεται.

Στο 52′ δυνατό σούτ του Κρητικού έξω απο την περιοχή η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Σταυριανού.Στο 88′ ο Ντιαλό βγήκε στην αντεπίθεση τετ-α-τετ με τον Σταυριανό το σούτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου.Δύο λεπτά αργότερα ο Ντα Κόστα κτύπησε εκτός φάσης τον Κρητικό και είδε την κόκκινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο βλάχος έπιασε το δυνατό σούτ έξω απο την περιοχή που απέκρουσε ο Σταυριανός.

Διαιτητής: Κοσκίδης (Αθηνών)Βοηθοί: Απτόσογλου, Μπαμπάς (Αθηνών)4ος: Ζαραβίνος(Μεσσηνίας). Κίτρινες: Μπέκα 27′ Πλαβούκος 27′ Κρητικός 44′ Σιώκος 55′ Ταμπάκης 59′

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(προπονητής Στάθης Σταθόπουλος)

Σταυριανός, Τζιωτζόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος(78’Ντα Κόστα), Μπέκα, Πλαβούκος(62′ Σερέπας), Ανδρίκος, Παπανίκου(54′ Προβατίδης), Πάνος, Αγκόλι.

ΠΑΓΚΟΣ:Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Ντα Κόστα, Γεωργιάδης, Σκόνδρας, Σερέπας, Προβατίδης.

 

 

ΒΥΖΑΣ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης)

Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης, Θ. Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Χαρτσιάς(69’Μανδύλης),Ταμπάκης, Βελέτης, Κοκόλης(80’Ζούμας), Διαμαντόπουλος(51’Ντιαλό), Σιώκος, Κρητικός.

ΠΑΓΚΟΣ:

Πουρής, Αρναρέλης, Ζούμας, Δημητρίου, Ζάρκος, Μανδύλης, Ντιαλό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply