Connect with us

Γ Εθνική

Όλα μηδέν… στο Περαμαϊκός – Απόλλωνας

Published

on

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας στο Πέραμα ανάμεσα στον τοπικό Περαμαϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 3η αγωνιστική του 4ου Όμιλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μισό του αγώνα το παιχνίδι ήταν  μέτριο χωρίς την μεγάλη φάση πλην αυτής στο 44′ όπου ο Ρέτζος δεν σκόραρε από πλεονεκτική θέση .

Στο δεύτερο μέρος ο Περαμαϊκός μπήκε δυνατά προσπάθησε να τελειώσει με επιτυχία κάποιες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα  και στο 63′  αποβλήθηκε ο Ενίνφουλ (με δεύτερη κίτρινη)  γεγονός που έκανε τα πράγματα δυσκολότερα για τους γηπεδούχους.

Από αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο έχασαν μια – δυο καλές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Πάντως η κορυφαία στιγμή του Απόλλωνα  ήρθε από «τυφλό» διώξιμο του αμυντικού του Περαμαϊκού Μαρίνη, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να περνάει κόρνερ.

Διαιτητές  ήταν ο Κατσίνης (Ανατ. Αττ.).

Περαμαϊκός (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Μαρίνης, Μπετζάλης, Βέσι (85′ Ντούμπερετ), Γκίνο, Αμαραντίδης, Ενιφούλ, Μαχμουτάι, Καραγιαννίδης (90′ Μεσσήνης), Τζιάτζιος (74′ Σερμάδι)

Απόλλων Σμύρνης (Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Ρέτζος (64′ Πριόνας), Πανουργιάς, Λιάκος, Λαμάι, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Παπαχρονόπουλος (71′ Σπαρτιάτης), Κορφιάτης, Σάλα, Περδόμο.