Connect with us

8ος Όμιλος

Όλα όσα έγιναν στην Γ.Σ. της Θύελλας Ραφηνας

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η ετήσια Γενική Συνέλευση της Θύελλας, στα γραφεία του Συλλόγου στη Διασταύρωση Ραφήνας.

Η συνέλευση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:30, αφού υπήρχε απαρτία

Αρχικά ορίστηκε ως πρόεδρος της Συνέλευσης ο δικηγόρος (και μέλος) Γιώργος Παπαδουκάκης, ο οποίος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο πρώτο θέμα της Συνέλευσης, το οποίο ήταν οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο καταστατικό.

Οι σημαντικότερη από αυτές είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, από την επόμενη χρονιά, θα παραμένει για δύο χρόνια, αντί ενός.

Στη συνέχει  τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Θύελλας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Στην αρχή της ομιλίας του μίλησε για μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, η οποία όμως είχε πολλές επιτυχίες για την ομάδα.

Ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ο οποίος με χορηγία προς την ομάδα κάλυψε όλα τα εκτός έδρας ταξίδια, όπως και τους υπόλοιπους χορηγούς που γι ακόμα μία χρονιά στάθηκαν δίπλα στον σύλλογο.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε πως και τη νέα χρονιά η διοίκηση θα παραμείνει πιστή στο πλάνο που έχει χαράξει και θα συνεχίζει να στηρίξει τους παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες της.

Ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μεσολόγγη, μίλησε για τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και τις προσθήκες από τις Ακαδημίες της ομάδα.

Όσο αφορά τον Οικονομικό Απολογισμό, ανέφερε πως η Θύελλα δεν χρωστάει χρήματα σε κανέναν.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε η απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, η υποβολή των υποψηφιοτήτων και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκονται όλα τα μέλη που ήταν στη διοίκηση μέχρι σήμερα, πλην της κας Μήτση.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ.

Πριν το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Χρήστος Μυτιληναίος, ανέφερε πως από την επόμενη χρονιά υπάρξουν αλλαγές όσο αφορά τις εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, μίας και άλλαξε η νομοθεσία και πλέον επιβάλλεται το 1/3 των μελών να είναι γυναίκες.

Πηγή: irafina.gr