Connect with us

5ος Όμιλος

Όλη την χρονιά παίζει ο Ιωνικός στις Αρχάνες

Published

on

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας της αποστολής του ο Ιωνικός αναχώρησε το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό το Ηράκλειο προκειμένου την Κυριακή να αντιμετωπίσει στις Αρχάνες το Γιούχτα σε ένα ματς όπου η νίκη αποτελεί στοιχείο εκ των ων ουκ άνευ.

 

Οι παίκτες του Ιωνικού έχουν προετοιμαστεί στο μέγιστο βαθμό για το συγκεκριμένο αγώνα και είναι αποφασισμένοι να “ματώσουν” την ιστορική φανέλα προκειμένου να γυρίσουν στη Νίκαια με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

´Εχουν συνειδητοποιήσει πως μετά την βαριά ήττα (πρώτη εφέτος στο πρωτάθλημα) της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα του Ατσαλένιου, τα περιθώρια είναι πλέον ασφυκτικά για την πραγματοποίηση του στόχου της πρώτης θέσης και θεωρούν ζήτημα τιμής αλλά και ποδοσφαιρικού εγωϊσμού την κατάκτηση της νίκης επί ενός ικανού και σκληρού αντιπάλου όπως η ομάδα του Γιούχτα.

 

Ο Μάρκος Δήμος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή στην Κρήτη με την οποία κλείνει την Κυριακή ο κύκλος των εκτός Λεκανοπεδίου αναμετρήσεων του Ιωνικού.

 

Στους “κυανόλευκους” επιστρέφουν ο Μαρουκάκης ο οποίος εξέτιςε την ποινή μιας αγωνιστικής και ο Παπασπύρος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

 

Οι 19 παίχτες που συγκροτούν την αποστολή του Ιωνικού είναι:

 

Αδαμόπουλος,Μπαμπανιώτης,Καμβύσης,Βασιλείου ,Βουτσιώτης,Κουλακάρης,Νικολακόπουλος,Γρομητσάρης,Μακρής,Μπεκατώρος,Σιμιτσής,Παπασπύρος,Κορακάκης,Χρυσάφης,Πολυχρόνης,Μπερνιδάκης,Μαρουκάκης,Καλλέργης,Κατσαβριάς.

 

Τον αγώνα Γιούχτας – Ιωνικός που θα διεξαχθεί την Κυριακή ( 9/3 στις 15.00) στο “Δημ. Στ. ΑΡΧΑΝΩΝ” στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου,ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής Γεώργιος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα με βοηθούς τους Στυλιανό Καραγιάννη και Κωνσταντίνο Μπούνο του ιδίου συνδέσμου ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο Γεώργιος Χατζηδάκης του συνδέσμου Χανίων

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply