Connect with us

stoplekto

Όλοι δίπλα στον Αντώνη Καραπετσάνη

Published

on

Χειρουργήθηκε χθες με επιτυχία  στην σπονδυλική στήλη ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού  Αντώνης Καραπετσάνης. Η επέμβαση έγινε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου τοποθετήθηκε μόσχευμα  στο 24χρονο  παλικάρι .

Σύσσωμο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται δίπλα στον Αντώνη. Πρώτη η ΕΠΣ Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης όπου εύχεται να γίνει γρήγορα καλά, ο άτυχος παίκτης .

Ανακοινώσεις εξέδωσαν  αρκετά σωματεία.

Αίας Σαλαμίνας

«Το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία κ διασκέδαση !
Όλοι είδαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη Καραπετσάνη .Ύστερα απ αυτό το κέφι και η διάθεση έρχεται σε τελευταία μοίρα για το σκορ . Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας είναι μαζί του . Πάνω απ όλα η υγεία !!!!»

ΑΟ Κορυδαλλός

«Όπως όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς έτσι και όλοι στον ΑΟ Κορυδαλλό είναι συγκλονισμένοι από τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού και περσινού παίκτη του Κορυδαλλού Αντώνη Καραπετσάνη.Όλοι στον ΑΟ Κορυδαλλό εύχονται τα καλύτερα, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Αμπελακιακός

«Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ εύχονται στον ποδοσφαιριστή της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού Καραπετσάνη Αντώνη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στην οικογενειά του και τα γήπεδα. »

ΑΕ Χαραυγή

«Πονάμε πολλαπλά αβάστακτα για τον Αντώνη μας τον Καραπετσάνη που είναι Χαραυγιωτης  γνήσιος   ο οποίος  ήταν το Σάββατο στην εξέδρα δίπλα στην ομάδα που είναι από 10 ετών αυτός και η οικογένεια του και κάποια δικαιολογημένη πικρία τον έστειλε σε άλλη ομάδα…Ο Αντώνης μας σαν γνήσιος καμικάζι Χαραυγιωτης ψυχή τε και σώματι θα γίνει καλά γρήγορα και θα γυρίσει δυνατός και πάλι στην ομάδα μας…»

 

ΑΕ Μοσχάτου

«Η οικογένεια της ΑΕ Μοσχάτου, θα ήθελε να εκφράσει την στήριξή της στις δύσκολες ώρες που περνά ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού,
Αντώνης Καραπετσάνης.
Ευχή όλων μας είναι ο Αντώνης να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει δυνατός στο γήπεδο.
Είμαστε όλοι δίπλα στον άτυχο Αντώνη και στην ομάδα της Αστυπάλαιας.»

Κύπρος Κορυδαλλού

«Σύσσωμη η οικογένεια της Κύπρου Κορυδαλλού, θα ήθελε να εκφράσει την στήριξή της στις δύσκολες ώρες που περνά ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας, Αντώνης Καραπετσάνης. Ευχή όλων είναι ο Αντώνης να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του και να επιστρέψει δυνατός στο γήπεδα. Παράλληλα όλα τα μέλη της Κύπρου Κορυδαλλού, θα ήθελαν να ενημερώσουν τον σύλλογο της Αστυπάλαιας, αλλά και την οικογένεια του Αντώνη, πως είναι σε θέση να προσφέρουν αίμα σε περίπτωση ανάγκης από τον αθλητή.»

Νέοι Ευγενείας

Το ΔΣ των Νέων Ευγενείας, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι και ο κόσμος της Ευγένειας, εύχονται ολόψυχα στον ποδοσφαιριστή Αντώνη Καραπετσάνη και την οικογένεια του, ταχεία ανάρρωση. Να ξεπεραστεί γρήγορα η περιπέτεια του τραυματισμού και να τον χειροκροτήσουμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο γερό και  δυνατό.

Δάφνη Ταμπουρίων 

Όλη η οικογένεια του Α.Π.Ο ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΗ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια του και να επιστρέψει σύντομα υγιής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply