Connect with us

stoplekto

« Όλοι μαζί μπορούμε για το Μοσχάτο »

Published

on

Από την Συντονιστική Επιτροπή για την Ανασυγκρότηση της ΑΕ Μοσχάτου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει :

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη συγκέντρωση της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της αγαπημένης μας ΑΕ Μοσχάτου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Η τεράστια προσέλευση του κόσμου που αγαπάει  την ομάδα ,μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία, και δείχνει πως υπάρχει προοπτική.
Ή συγκέντρωση της Παρασκευής το επιβεβαίωσε.
Είναι  σημαντικό για μας το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας ,σε πολύ δύσκολους καιρούς..
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, τόσο για την παρουσία του, που είναι πολύ σημαντική για μας ,όσο και για τη δέσμευσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες για διάλογο με όλες τις πλευρές.
Είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μας ,πως θέλουμε να ενώσουμε όλους όσους αγαπάνε  την ομάδα μας, και όχι να σπείρουμε διχόνοια.
Ευχαριστούμε πολύ και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής που ήρθαν στη συγκέντρωση μας.
Τον πρόεδρο του δημ .συμβουλίου Αντώνη Μπούτση.
Τους δημ.σύμβουλους Γιάννη Σάββα, Δημήτρη Κόλλια, Γιώργο Φελλά, Παναγιώτη Χατζηαντωνίου, Βαγγέλη Κοτζαμπασάκη, Δημήτρη Ζώταλη, Θανάση Μελίστα, καθώς και τους κοινοτικούς συμβούλους Νίκο Κοντόπουλο και Σπύρο Αγγελόπουλο.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε μία μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαιρικού Πειραιά και όχι μόνο, τον Δημήτρη Μουρίκη.
Μας γέμισε χαρά και συγκίνηση ,η παρουσία , των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μας Νίκου Λάτση, Κώστα Σώκο, Σπύρου Βλασσόπουλο, Μιχάλη Παλλήκαρη, Ηλία Μανταλά, Θέμη Τζιμούλη, Βασίλη Καραβούλη, Σωτήρη Ρεντούμη, Νίκου Σαββίδη, Θωμά Μανώλη, Μιχάλη Κεντέρογλου, Γιάννη Βάλβη.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους που ηρθαν για να ακούσουν τις απόψεις και τα σχέδια μας για την ομάδα . Τους  Αντώνη Δαρζέντα,  Θανάση Ζαχάκη, Νίκο Μακρή, Βίκυ Νικολάκου, Ντίνο Λιορεΐση, Δημήτρη Σαρρή, Χρήστο Ντάρδα, Σπύρο Χριστόπουλο.
Για να τα πετύχουμε αυτά, χρειαζόμαστε τη βοήθεια,  και τη συναίνεση όλων όσων αγαπούν το Μοσχάτο. Γιατί… ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!»