Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όμορφο ματς και 1-1 στο ΠΑΟ Ρουφ – ΓΣ Αργυρούπολης

Published

on

Ματς με συναρπαστικό ρυθμό έλαβε χώρα στο Ρουφ εκεί που ο τοπικός ΠΑΟ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Η ‘Αούστρια’ που έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική μπήκε καλά στο ματς όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ με αποτέλεσμα να το πληρώσει. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, οι “οράνιε” προσπάθησαν αρκετά από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να δικαιωθούν στις καθυστερήσεις παραμένοντας αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο ματς και συγκεντρώνοντας τον όγδοο πόντο τους στο πρωτάθλημα.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Μπεκατώρο. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Θοδωρή Κουτσουδάκη έχασε ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη. Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Δρακοντίδης έκανε το 1-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με τους οράνιε να παίζουν από το 83′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπουσουλόπουλο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν δυο ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα, από πλευράς Ρουφ αποβλήθηκε ο Ασλανίδης που χτύπησε τον Κοκκινέλη ενώ για τους φιλοξενούμενους την κόκκινη αντίκρισε ο Δομάζος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 75′ ο τερματοφύλακας του Γ.Σ.Αργυρούπολης, Λεβέντης έπαιζε με διάσειση

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Φούνας, Τσιμπλάκης, Παγίδας, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός (86′ Ακαρέπης), Καρβούνης, Χατζημιχάλης (46′), Μπεκατώρος, Ασλανίδης, Φωτόπουλος.

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Λεβέντης ., Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης, Κορδάλης(85′ Δομάζος), Σουλινιώτης(46′ Ντούβλης), Λεβέντης Δ., Υφάντης, Παπακωνσταντίνου(70′ Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

foto: sportifico.gr – Xristos Xostikidis