Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όνειρα τίτλου ο Χολαργός 4-3 τον Αθηναϊκό

Ματσάρα στα Βριλήσσια

Published

on

Διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο ήταν το  ματς του Χολαργού με τον Αθηναϊκό με την ομάδα των βορείων προαστίων τελικά να επικρατεί με 4-3 και δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Στα αξιοσημείωτα μάλιστα της συνάντησης ήταν πως τα τρία πρώτα τέρματα επετεύχθησαν από το σημείο το πέναλτι.

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38′ με το πέναλτι του Σγαντζού, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες σε αυτή την φάση αφού αποβλήθηκε ο Παπαχειμώνας. Στο 48′ και πάλι ο Σγαντζός ευστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε, ενώ με τον ίδιο τρόπο ήταν η σειρά των «κιτρινέρυθρων» να σκοράρουν με τον Βουρλούμη στο 52′. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ξηντάρα να κάνει το 3-1 στο 60′, αλλά μετά από δύο μόλις λεπτά ο Δρυμούσης μείωσε για τους Βυρωνιώτες σε 3-2.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν και άλλο τέρμα «φυλαγμένο» με τον Τζέλι στο 69′ να κάνει το 4-2. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν παράτησαν σε καμία στιγμή το παιχνίδι και μείωσαν για τρίτη φορά στο ματς με τον Ξέκο στο 74′, το οποίο πάντως έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ήταν οι Καλογερόπουλος Χ., Βασιλάκης και Μπαμπάς.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Ζώης (52′ Σινοτρακάι), Χάλος, Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Στεργιάκος, Γκόφας (62′ Λύρας), Τζέλι (80′ Λαχανάς), Ξηντάρας, Σγαντζός, Βλασερός

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Παπαχειμώνας, Βουρλούμης, Κούρος, Κορρές, Καφαλίδης, Πέλα (72′ Ξέκο), Ντεμπαρτόλο, Ζαμπαράς, Κουτσόπουλος (46′ Μπίτιλης), Δρυμούσης

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply