Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

“Όπλισε” η Αθηναΐδα

Published

on

Επιβλητική εμφάνιση από την Αθηναΐδα με σκορ 7-0.Η ομάδα της Κυψέλης παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο «σκόρπισε» την Α.Ε Ιλίου και έσπειρε τον ενθουσιασμό στους Κυψελιώτες που βλέπουν την ομάδα τους από αγώνα σε αγώνα να αποδίδει και καλύτερα. Το σκορ όπως συμβαίνει συνήθως στους τελευταίους αγώνες της  άνοιξε πολύ νωρίς μόλις στο 6’ με γκολ του Τουμάση. Το 2-0 έγινε στο 24’ με υπέροχο τέρμα του Πασβουρή  ενώ στο 41’ ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου Τουμάσης έδειξε την τεράστια κλάση του πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ που χειροκροτήθηκε από όλη την εξέδρα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με γκολ από τα αποδυτήρια αύτη τη φορά με αυτογκόλ, ενώ μόλις στο 48’ ο Κουρτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Η ιστορική ομάδα της Κυψέλης στο 66’εδωσε διαστάσεις θριάμβου  στη νίκη καθώς ο Χρυσικός πραγματοποίησε  το 6-0  για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος με το χατ – τρικ του Τουμάση.

Εξαιρετική η διαιτησία των Κονισπολιάτη,Παπουκίδη Μαράνου

 

ΑΘΗΝΑΙΔΑ Πουλίδης, Μπαρμπαδήμος(72’Κινδιλίδης), Κατσιώρης(Σιμονι), Καραμανιδης, Γώγος, Ντισο(63’ Δουδουμόπουλος), Κουρτι8)Μπικωφ, Χρυσικός, Πασβούρης, Τουμάσης

 ΑΕ ΙΛΙΟΥ Γεωργακόπουλος, Παχάς , Μούγιος, Lilaj5)Τσίρος, Μιχαήλ(46’Μπόκας) , Παρλαμάς, Σκορδομπέκης, Μπιρμπαλάτος(46’ Κόκκαλης) , Ζούτας, Μπακάλης (50’ Κορμπής)