Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όπως και πέρυσι ο Χολαργός

Published

on

Με οδηγό την περσινή συνταγή, ο Χολαργός απέδρασε στο τέλος από το Ίλιον κόντρα στον τοπικό Ιάσονα. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές κακό και οι φάσεις λίγες μπροστά στις δύο εστίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 94′ με προβολή του Σπυρόπουλου σε παράλληλη πάσα του Τζέλη, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι περίμεναν Fair play από τον αντίπαλο. Μάλιστα, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων είχε δώσει και πέρυσι την νίκη 1-0 στην ομάδα του με τέρμα στο 89′. Στα υπόλοιπα σημεία του παιχνιδιού, οι ‘κυανόλευκοι’ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες, καθώς ο Ρώιμπας στο 34′ και ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος στο 93′ αποβλήθηκαν σωστά. Αρχικά, ο πρώτος ανέτρεψε τον Παναγιώτη Καζάκο που ήταν σε προφανή θέση σε γκολ και αποβλήθηκε απευθείας, ενώ ο έμπειρος μέσος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα. Τέλος, το μελανό σκηνικό της συνάντησης σημειώθηκε λίγο πριν την αναχώρηση του Χολαργού. Σύμφωνα με ανθρώπους των φιλοξενούμενων, ο Κατσαρός δέχθηκε χτύπημα από παίκτη των γηπεδούχων στην έξοδο από το γήπεδο, αλλά χωρίς να αναγνωρίσει τον ‘δράστη’.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Τζάκος, Χριστοδούλου.

Ιάσων (Γιώργος Καλύβας): Κυρίου, Βασιλάκος Β., Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Η., Κωνσταντόπουλος Ι., Μανδαμαδιώτης (82′ Κολίτσι), Ρώιμπας, Μήνος, Λέσι (65′ Χαλιάσος), Ξενάκης (55′ Καριατλής).

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Αναστασόπουλος (65′ Τζαβίδας), Τζέλι, Πλεμμένος, Κετσετζόγλου (70′ λ.τρ. Λυράς), Τασιούδης (80′ Χαρατσάρης), Καζάκος Π.