Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Όργια ο Τζαμαλής και 3-0 η Κηπουπολη τον Κεραμεικό

Published

on

Ένα εύκολο απόγευμα περίμενε την ομάδα της Κηπούπολης στην 23η αγωνιστική της κατηγορίας , ο φιλότιμος Κεραμεικός δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα και περιορίστηκε να αμύνεται στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιγνιδιού..
Το σκόρ άνοιξε στο 37ο λεπτό όταν από λάθος της άμυνας του Κεραμεικού ο Τζαμαλής κέρδισε την μπάλα και αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ πλάσαρε στο κενό τέρμα εκεί βρέθηκε ο Βαφειάδης ο οποίος έσπρωξε την μπάλα ανοίγοντας έτσι το σκόρ.
Δύο λεπτά αργότερα πάλι ο Τζαμαλής πήρε την μπάλα από δεξιά και αφού ξεπέρασε εύκολα τον αμυντικό με εξωτερικό φάλτσο έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας των φιλοξενουμένων.
Το τελικό 3-0 ήρθε στο 83′ όταν ο νεαρός Παύλος Καλέμης με πολύ ωραία ενέργεια από δεξιά “πάτησε” στην μικρή περιοχή και προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα γύρισε την μπάλα στο πέναλτι με τον Τζαμαλή να βρίσκεται εκεί και να πραγματοποιεί το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου) Παπαχριστόπουλος, Ντούλας (63 Καραγιάννης), Πολυζωγόπουλος, Λάππας Ε., Βλάσσης (54′ Κούρτης), Λαππας Κ., Λαγός, Βαφειάδης, (46′ λ.τρ. Μωραϊτης), Τζαμαλής, Νομικός, Λίτσας (74′ Καλέμης).

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θέμελης) Πασβάντης, Τζουγανάτος (60′ Ευθυμιόπουλος), Γριτσώνης, Κάτρης, Μαρκυπούλιας (75′ Κυριακόπουλος), Μιχελής, Ντέντιας, Μελεσιώτης, Γιάνκολο (83′ Μπέκας), Ζαφειράτος, Κουριανέλο (46′ Τάφα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply