Connect with us

Γ Εθνική

Όρθιος στην Κρήτη ο Άγιος Ιερόθεος, 2-2 με το Τυμπάκι

Published

on

Αν και έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί από καιρό, ο Άγιος Ιερόθεος έκανε πολύ καλή εμφάνιση και απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από το Τυμπάκι με 2-2 στον εξ’ αναβολής μεταξύ τους αγώνα..

Πήρε έτσι τον δεύτερο βαθμό του στο πρωτάθλημα, και ουσιαστικά σφράγισε και τον υποβιβασμό του αντιπάλου του, με τον προπονητή των γηπεδούχων Μιχάλη Κουτεντάκη να υποβάλλει την παραίτησή του μετά το παιχνίδι.

Στο 12′ ο Μουστάκης έκανε το 0-1 για τους Περιστεριώτες. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και γύρισαν το ματς πριν τελειώσει το ημίχρονο, αφού αρχικά στο 28′ ο Βακράκος έκανε το 1-1, ενώ στο 40′ ο Κορνέλιους πέτυχε το 2-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής των Παπανδρέου και Γκόντα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 80′ όταν ο Μονεμβασίτης σέντραρε και ο Χολέβας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

AO TYMΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Παραθύρας (70′ Γκελοσάνι), Αλ. Καργάκης, Αριστεινίδης, Σίλβα (60′ Στ. Καργάκης), Βακράκος, Παπανδρέου

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Μονεμβασίτης, Γκόντα, Μπακουλάτι, Πρίφτης (75′ Μπουλούγαρης), Κοτσερίδης, Μουστάκης, Ευθυμιάδης (75′ Φιλίππου), Τσαμπουράκης (60′ Σταθακόπουλος, Μπιλικαΐδης (65′ Χολέβας), Βέσελι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ