Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Όρθιος στο φινάλε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 1-1 εκτός με την Κηπούπολη

Published

on

Σε ένα ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι Κηπούπολη και Ατρόμητος Χαλανδρίου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, με τελικό αποτέλεσμα να μην αφήνει κανέναν ικανοποιημένο…

Η Κηπούπολη με 49 βαθμούς έπιασε τουλάχιστον προσωρινά τους Λύκους Χαϊδαρίου στην κορυφή αλλά περιμένει τα αυριανά παιχνίδια για να δει αν θα παραμείνει εκεί. Ο Ατρόμητος έχει 43 βαθμούς, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και προηγήθηκαν στο 11′ με τον Νένδο, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, και στο 75′ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι πάνω στον Ταμπάκο. Τελικά στο 88′ ο Σφακάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος, Πανίδης, Αθανασόπουλος (74’ Καλαμοτουσάκης), Σαββουλίδης, Κούτρης, Τζαρέλλας, Λουκάκης, Ηλιόπουλος, Νένδος, Καλέμης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Παππάς, Κατσαρώνης, Αφεντουλίδης, Παπάζογλου, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης (84’ Καστριώτης), Τουμαζάτος, Αναγνώστου, Χονδρογιάννης (82’ Φιλιππίδης), Ταμπάκος.