Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όρθιο το Φάληρο στην έδρα του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Όρθιο στάθηκε στην έδρα του Απόλλωνα Χαλανδρίου το Παλαιό Φάληρο που δείχνει ότι μετά τις βαριές ήττες από Περιστέρι και Ηλιούπολη έχει πνοή. Η ομάδα του Μπάμπη Σούρδη απέσπασε ισοπαλία (2-2) απέναντι σε ένα σύνολο που για ακόμη μια φορά έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και ειχε την πρώτη απώλεια εντός έδρας.

Στο 10′ ο Παπαδόπουλος μετά από κομπίνα και γύρισμα του Απειρανθίτη με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 30′ ήρθε η απάντηση με τον Γιαννακόπουλου να σουτάρει και να κάνει το 1-1.

Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Πασάς ευστόχησε για το 1-2.

Στο 44′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο αφού ο Παπαδόπουλος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Οι δυο ομάδες και στις δυο περιπτώσεις των πέναλτι εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους, ενώ στο 75′ ο Παπαδάκης πλάσαρε όμως ο Μπέλερης έδιωξε πάνω στην γραμμή, ενώ στο 91′ ήταν η σειρά του Πασά να πλασάρει πάνω στον Καλλιαμπάκο.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χρήστος Βλάχος) Καλλιαμπάκος, Παπαδόπουλος, Κουστουμπάρδης (64′ Παπαδάκης), Ψάλλας (64′ Μπαλαχτσής), Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Σταματής (58′ Αυγέρης), Απειρανθίτης, Οικονομόπουλος, Βλογιαννίτης (81′ Νούσης), Αλεξανδράκης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Χαράλαμπος Σούρδης) Μεσσήνης, Χασιώτης (78΄Αργυράκης), Ντζαβίδας (68′ Ναρλιάν), Μπέλερης, Σαμπάνης, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντινίδης, Φωτιάδης (89′ Μαχαίρας), Καλλιοντζάκης, Πασάς, Σαρρής (46′ Λεκαράκος)