Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όχι στην παραίτηση Μακρή από το ΔΣ Χαϊδαρίου

Published

on

Aνακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της ομάδας του Χαιδαρίου σχετικά με την παραίτηση του προπονητή κ.Μακρή και αναφέρει σχετικά:

Προς αποφυγή παρερμηνειών, μετά απο δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ενημερώνει τους φίλους του ότι:

 

Όντως, το περασμένο Σάββατο, μετά το άτυχο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό, ο προπονητής της ομάδας κ. Μακρής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Το δ.σ. του συλλόγου συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε τελικά να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Μακρή, καθώς θεωρεί ότι γίνεται πολυ καλή δουλειά στην ομάδα και ειναι θέμα χρόνου αυτό να μεταφραστεί σε θετικά αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Περιβάλλει δε, με εμπιστοσύνη τόσο το τεχνικό τιμ όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους στηρίζει στην προσπάθεια που κάνουν για να επαναφέρουν τον Α.Ο.Χ. στη βαθμολογική θέση που του αρμόζει.

 

Στα αγωνιστικά θέματα τώρα, η ομάδα ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ειρήνη Πετρούπολης, ο οποίος ειναι κομβικός για το σύλλογο. Ειναι η πρώτη φορά φέτος που όλοι οι ποδοσφαιριστές (εκτός του χειρουργημένου Κοτσολάκου) θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στους Χαϊδαριώτες φιλάθλους για μαζική παρουσία στην Πετρούπολη, ώστε να βοηθήσουν τους παίχτες μας να φτάσουν στη νίκη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply