Connect with us

slideshow

Ύποπτο για UEFA το Επανομή – Θρασύβουλος!

Published

on

Ένας ακόμα αγώνας που θεωρείται από την UEFA ως χειραγωγημένος για στοιχηματικούς λόγους έφτασε στην ΕΠΟ και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου διαβιβάστηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

 

Σύνφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus πρόκειται για ματς της Φούτμπολ Λιγκ μεταξύ των ομάδων Αναγέννησης Επανομής και Θρασύβουλου που διεξήχθη στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

 

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το ματς που διεξήχθη στο δεύτερο γύρο και συγκεκριμένα στην 34η και τελευταία αγωνιστική της σεζόν (23/5/2012), όπου η Επανομή επικράτησε με 3-1 του Θρασύβουλου.

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης θα στείλει την Τρίτη 7/8 την πολυσέλιδη αναφορά για τον ύποπτο αγώνα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, Ελένη Ράικου, έτσι ώστε να διερευνήσει την καταγγελία και να τον εντάξει στους υπόλοιπους αγώνες που εκκρεμούν ενώπιον της δικαιοσύνης και εντάσσονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων για το οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε 83 φυσικά πρόσωπα, τα περισσότερα εκ των οποίων εμπλέκονται άμεσα με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Μαϊου υπήρξε κι άλλη αναφορά της UEFA μεταξύ των ομάδων της ίδιας κατηγορίας και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών, το οποίο έληξε 2-1 και διεξήχθη στις 20/4/2012 στο Ελ Πάσο, και φέρεται ως ύποπτο χειραγώγησης για στοιχηματικούς και βαθμολογικούς σκοπούς.

soccerplus.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply