Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ώρα προαναγγελίας στην ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος)

Published

on

H 29η αγωνιστική είναι προ των πυλών, η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σιγά σιγά και οι ομάδες φορτσάρουν για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Από την άλλη πλευρά, άλλοι σύλλογοι διασκεδάζουν τη συμμετοχή τους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την νέα χρονιά. Πάμε να δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου όπου δράση θα έχουμε το Σάββατο σε επτά αγώνες ενώ για την Κυριακή μετατέθηκε το παιχνίδι Χαϊδάρι-Ηράκλειο. Σέντρα στις 4:30 μ.μ. για τους αγώνες του Σαββάτου ενώ η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα αρχίσει στις 11:00 π.μ.

Εθνικός Αστέρας-Σούρμενα: Τα Σούρμενα με άλλη μια νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να βρεθούν ακόμα και στην τρίτη θέση, σφραγίζοντας έτσι εύκολα τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο ”Μιχάλης Κρητικόπουλος” και θα αποτελέσει το τελευταίο εντός έδρας για την ιστορική ομάδα της Καισαριανής που έχει υποβιβαστεί.

Θρίαμβος Αθηνών-Πανερυθραϊκός: Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα διεξαχθεί στον Υμηττό όπου ο γηπεδούχος Θρίαμβος στοχεύει μόνο σε νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα και να ξεκαθαρίσει το ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν. Στον πρώτο γύρο οι περσινοί ”νταμπλούχοι” επικράτησαν 1-0.

Ήφαιστος-Άγιος Δημήτριος: Ματς κομβικής σημασίας για τον Ήφαιστο στο Περιστέρι. Το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού θέλει να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της ώστε να ξεκαθαρίσει την υπόθεση παραμονή και να αποφύγει μέχρι και τα μπαράζ. Στον αντίποδα, η ”Μπάρτσα” θα κοιτάξει να χαρεί το παιχνίδι και να δυσκολέψει το αντίπαλο παίζοντας για την ιστορία της.

Ολυμπιακός Λιοσίων-Π.Φάληρο: Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη δυσκολότερη θέση από όλες τις ομάδες που δίνουν μάχη για παραμονή. Έχουν 37 πόντους, βρίσκονται στη 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ μέχρι στιγμής και δύο ακόμη παιχνίδια με Παλαιό Φάληρο (εντός) και Άγιο Δημήτριο (εκτός). Όσον αφορά τους κυανέρυθρους, έχουν υποβιβαστεί και για άλλο ένα παιχνίδι θα δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά με στόχο να βελτιωθούν.

Ηλιούπολη-Φωστήρας: Τοπικό ντέρμπι στο… ΔΑΚ Αιγάλεω για την τιμωρημένη ομάδα του Μιχάλη Δωματιώτη που θέλει αποκλειστικά τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα. Δείχνει σε καλό φεγγάρι όπως και τα παιδιά του Παύλου Κυριακουλέα που την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισαν τη παραμονή τους και μαθηματικά. Αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Καματερό-Χαλάνδρι: Άλλη μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο Καματερό. Η τοπική ομάδα με νίκη θα εξασφαλίσει την παραμονή της και μαθηματικά ενώ οι πράσινοι κατεβαίνουν σε κάθε αναμέτρηση για το τρίποντο ώστε να τερματίσει ο σύλλογος όσο πιο ψηλά γίνεται και οι παίκτες να πάρουν εμπειρίες για του χρόνου. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν ισόπαλο 1-1.

Αγ.Ελεούσα-Περιστέρι: Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Αιγάλεω, όπου στο γήπεδο ”Ορυζομύλων” η Αγία Ελεούσα χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή στο εντός έδρας ντεμπούτο του Λευτέρη Αλεξάκη. Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και για τη νίκη ώστε να κλειδώσει η δεύτερη θέση.

Χαϊδάρι-Ηράκλειο: Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή τελικά στις 11 π.μ στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Η απόφαση πάρθηκε την τελευταία στιγμή και έφερε εκνευρισμό στους κυανέρυθρους αφού θεωρούν ότι το ”Τάκης Χαραλαμπίδης” μπορούσε να φιλοξενήσει αυτή την αναμέτρηση. Σκορ πρώτου γύρου 3-0 υπέρ του Ηρακλείου, βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει αλλά η κόντρα τους για το πρωτάθλημα μονοπώλησε το ενδιαφέρον για πολλές αγωνιστικές. Καλό τεστ ετοιμότητας για τους φετινούς πρωταθλητές ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Γ’Εθνική.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply