Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γαζής: Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα

Published

on

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κοσμεί τα τελευταία χρόνια τα γήπεδα της ΕΠΣΑ με την παρουσία του. Πέρα από το ταλέντο του, διακρίνεται για τον εξαιρετικό χαρακτήρα που διαθέτει. Η αναφορά μας γίνεται στον μεσοεπιθετικό, Γιάννη Γαζή ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα των Σουρμένων τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάει αρκετά καλά αλλά έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ώστε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα”. Στη συνέχεια, ο έμπειρος μέσος έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού, Μιχάλη Κάτσικα, υποστηρίζοντας:” Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση όλα τα παιδιά να δουλεύουμε με έναν πολύ καλό προπονητή.

Ο κ. Κάτσικας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο οποίος εργάζεται αρκετά και αυτό θεωρώ ότι το αποτυπώνει η θέση που κατέχουμε στην κατάταξη”. Όσον αφορά στο προηγούμενο ματς με τον Πανερυθραϊκό, όπου η ομάδα των νοτίων προαστίων ηττήθηκε, ο Γιάννης Γαζής υποστήριξε:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Είχαμε πολύ καλή εικόνα αλλά δεν μπορέσαμε λόγω κάποιων συγκυριών να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος κάτι που το αποδεικνύει η θέση της”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply