Connect with us

stoplekto

Κατέβασε ρολά ο Κοτταράς – Τσίμπησε βαθμό ο Βύζας!

Published

on

Λάρισα και Βύζας έμειναν στο 0-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της football league.

Την παράσταση της αναμέτρησης έκλεψε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Δημήτρης Κοτταράς, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Το ντεμπούτο στο πάγκο του Βύζαντα για το Νίκο Παντέλη ήταν θετικό δίνοντας τον πρώτο βαθμό στην ομάδα των Μεγάρων για το φετινό πρωτάθλημα (με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 40’).

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο πρώτα δεκαπέντε λεπτά, κάτι που το μαρτυρά και οι τρεις ευκαιρίες που είχε η ΑΕΛ μπροστά από την εστία του Κοτταρά.

Από κει και πέρα ο φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό της επισκέψεις της Λάρισας και με μακρινά σουτ του Λίτση προσπάθησαν να γίνουν απειλητική προς την εστία του Σωτηρίου.

Όμως πέντε λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Βύζας Μεγάρων θα μείνει με 10 παίκτες μετά από την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Στρατάκης.

Πάντως στον πάγκο των φιλοξενούμενων υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις προς τον διαιτητή κ. Παπαπέτρου για την αποβολή του νεαρού μέσου.

Στο δεύτερο 45λεπτο το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή, αφού ασκούσε ασφυκτική πίεση στους φιλοξενούμενους, όμως βρέθηκε απέναντι στον Κοτταρά , ο οποίος κατέβασε «ρολά» σε πολλές περιπτώσεις…

Στο 52’ ο Νεμπεγλέρας έφτασε μια ανάσα από το ν’ ανοίξει το σκορόμως το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το κάθετο δοκάρι της εστία των φιλοξενούμενων.

Από κει και πέρα η ΑΕΛ εξακολουθούσε να πιέζει, όμως σε όλες τις προσπάθειες της βρήκε απέναντι της τον Κοτταρά, ο οποίος ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του Βύζα και χάλασε το πάρτι των γηπεδούχων.

Τέλος, το 0-0 φέρνει πικρία στο στρατόπεδο της Λάρισας, αφού η καλή απόδοση της ομάδας δεν συνδυάστηκε και με το αποτέλεσμα.

 

 Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Κατσιαρός, Παπαγεωργίου, Ταλ, Ααράμπ, Μπόα Μόρτε, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλεζ (23’ Σιατραβάνης), Σεσίνια(81′ Ζεκίνια), Πλιάγκας (58′ Τσιμπάμπα), Σαϊτιώτης.

 

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Γκούμας, Αρκουμάνης, Στρατάκης, Λίτσης (67’ Ρούσσος), Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά ( 91’ Ρωμαΐδης) Πλάτανος, Χριστοφιδέλης, Σκαφτούρος (79’ Πέτρου).

 

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply